Polumbarët shqiptarë dhe ata francezë zhyten në Vlorë, nuk do e besoni çfarë nxjerrin nga fundi i detit

352

Një grup zhytësish shqiptarë dhe francezë kanë arritur të nxjerrin nga thellësia e detit në Vlorë sasi të mëdha municionesh.

 

Është Ministria e Mbrojtjes që bën me dije se zhytësit kanë arritur të nxjerrin në tokë 220 municione të kalibrave të ndryshëm, të cilat më pas janë dërguar për asgjësim.

 

 

Kjo sasi e madhe janë nxjerrë nga gjiri i Vlorës.

 

“Gjiri i Vlorës është tashmë më i pastër dhe më i sigurt. Zhytësit shqiptarë dhe francezë nxorën nga fundi i detit rreth 220 municione të ka librave të ndryshëm, të cilat iu dorëzuan për asgjësim xhenierëve tanë,” njofton Ministria e Mbrojtjes.