Era Rusi dyshon te partneri dhe fajin e ka telefoni: Ti më tradhton

78

Pjesë e skeçit të kësaj jave me Parodistin e “Kosheres” është bërë këngëtarja shumë e dashur nga publiku, Era Rusi.

 

Ajo është bërë pjesë e një roli shumë interesant, ku si një vajzë e dashuruar ka dyshime se e tradhëton partneri. Prandaj Era këmbëngulë për t’i kontrolluar telefonin, por ai nuk e pranon.

 

Derisa në fund, ajo e mashtron duke i thënë se po flet me dikë, po bëhet fjalë pikërisht për nënën e tij.