Babai kalon pronën në emrin e tij, por tani djali nxjerr jashtë familjen

88

Në rubrikën “Shihemi në Gjyq” ka qenë Myzejeni dhe Kujtimi, nuse dhe vjehërr, ku kanë një problem në lidhje me një pishinë që ata kanë hapur si familje. Kur shkoi nuse tek shtëpia e burrit, ajo gjeti një pishinë të ndërtuar, por ishin në borxh rreth 100 milionë.

 

Ajo iku në Greqi për të punuar dhe për të larë borxhet, ku humbi dhe fëmijën e parë duke punuar ditë-natë. Vjehrri i thotë të kthehen nga Greqia sepse do i lerë pishinën, por ajo shprehet se nuk i ka dhënë as pishinën dhe tani dëshiron që t’i nxjerrë dhe nga shtëpia.

 

Myzejeni shprehet e revoltuar se një djalë e mban brenda në shtëpi dhe tjetrin kërkon ta nxjerrë jashtë duke i futur në sherr.