Melisa zbùlon marrëdhënien me vajzat e PërPuthen dhe habit me deklaratën saj

122

Melisa, një ndër ish-konkurrentet më të komentuara të programit PërPuthen është shumë aktive në rrjete sociale. Së fundmi ajo ka hapur edhe një kanal në YouTube.

Në një bashkëbisedim me ndjékësit e saj në Instagram, Melisa pyetet për marrëdhënien e saj me ish-konkurrentet e programit ku mori edhe famë më së shumti “Për’Puthen”.

Kjo e fundit rrëfen të ketë një marrëdhënie të mirë me Anën e ndërsa për Jasminën shton diçka më shumë dhe ka një mesazh për ti dhënë me këtë rast.Ja çfarë e detyron Melisa të bëjë Jasmines

Jasmina siç edhe ajo vetë deklaron, nuk është një tip që di të mbajë shoqëri me gjininë femërore andaj edhe me Melisën siç me vajzat e tjera të programit ka pasur disa mosmarrëveshje.

Kjo e fundit i shkruan shpesh Melisës ne mesazh por Melisa kërkon që Jasmina ta telefonojë një herë në të kundërt nuk do takohet më me të derisa ti bjeri një herë telefonit të saj.

“I bëj thirrje Jasmin Kadriut, të mi bjerë një herë telefonit sepse nuk e kam ndër mënd ta marr më në telefon. Sepse kurrë nuk më merr vetëm më shkruan në Instagram. Dhe po, jemi shoqe por nuk do të takohemi më derisa ti bjeri telefonit.”

Ajo ka folur edhe për marrëdhënien e saj me Ana Lleshin dhe deklaron se e ka edhe atë shoqe.

Madje ajo shton se e ka lakmi Anën sepse ndodhet diku në jug dhe po bën qejf…