Antonela provòkon me veshjen e saj, Manushi: E ke ekzàgjeruar…(video)

349

Top Arena është emisioni sportiv i dedikuar totalisht Kampionatit Europian 2020. Përgjatë një muaji ky program do të jetë shoqëruesi juaj në këtë maratonë sportive të futbollit europian.

 

Antonela Berisha, një figurë publike e cila u bë e tillë falë programit më të komentuar të aktualitetit “Për’Puthen”.

 

Momentalisht ajo ka lídhur kontratë pune me ‘Top Channel’ dhe na shoqëron çdo mbrëmje në “Top Arena”, si partnerja në skénë e autòrit dhe moderatorit të programit, Edi Manushi.

 

Si çdo mbrëmje ajo nuk di të ndalet me pròvòkimet e saj ndaj të ftuarve dhe jo vetëm.

 

Këtë radhë karremi i saj do bëhet pikërisht Edi Manushi, i cili nuk i rezístoi dot veshjes provòkuese të Antonelës.

 

E nis më një vrenjtje Manushi drejtuar Antonelës që në prezantimin e saj, sapo kjo e fundit zbret shkallët, duke i thënë se e ka ekzàgjeruar pak me veshjen.Merkato në media, Ed Manushi zbulon partneren e tij të re

 

Por më tej vazhdon dhe e komplimenton dhe fjalën “ekzàgjerim” e kishte më kontekst pozitiv.

 

“Kam një problem sot me ty, sot e ke ekzàgjeruar, ke ekzagjeruar në të gjitha aspektet, se ai ylli botës është shumë pak sot, je realisht nivel Top”, e fillon pikërisht me këto fjalë prezantimin e Antoneles Manushi duke e duartrokitur për guximin që ka.

 

Antonela për tu treguar modeste e falënderon Manushin dhe vazhdon me të ftuarit specíal të mbrëmjes.