SHKODER, BEHET GJYSHE PER HERE TE PARE, JA CFARE DHURATE I BERI SPITALIT

729

Vera Beqiri pasi mori vesht lajmin qe eshte bere gjyshe per here te pare menjehere ka ndare kete emocion me repartin obstetrik gjinekologjik duke i dhuruar 6 kondicioner te cilet i kame munguqr ketij reparti.

Vera Beqiri thote se ne Shkoder ka profesioniste por kane nevoje per kushte dhe komoditet qe secili prej nesh mund tiu vije ne ndihme.

Gjithashtu Vera thote se kemi nje qytet te bukur se secili prej nesh mund dhe duhet te beje dicka per Shkodren.

Njerzit e bejne qytetin dhe po njerzit e prishin ate ndaj na takon ne qe te bejme dicka ne permirisimin e tij.

Vera gjithashtu shprehet se mjeket ne Shkoder i kemi shume te mire por po na i blejne Tirana apo edhe vendet e tjera jasht kufijve shqiptar.

Ajo thote “sa te na i blejne te tjeret mjafton vetem qe tua mundesojme pak kushtet dhe ata do te rrijne ketu pa pasur nevoje te largohen.

Tv1 Channel