Konkurrenti i Përputhen 40 fsheh profesionin e tij. Paradite punon kamarier, mbasdite në emision…

98

Pas konkurrentëve të rinj edhe personazhet e ‘’Për’puthen +40’’ janë në interes të publikut, të cilët intereson çdo gjë rreth jetës së tyre.

Njëri nga ta që momentalisht është në fokus të medias dhe shikuesve është Olti, i cili është prezantuar si një djalë i divoruar në kërkim të dashurisë.

Olti në emision është paraqitur si biznesmen, por sipas kryefjala ai punon si kamarier në një kafene në Tiranë, ku dhe është fotografuar gjatë punës.