Kamerieri që inicioi ndihmën: Familja e Musaen Zeneli jeton në mjerim…

324

Çdo ditë në një transmetim LIVE vinë ngjarje të aktualitet, fenomene histori njerëzore, por edhe ngjarje të bujshmw, ku program të théllohet në to për të sjellë eksklùzive protagonistët e tyre.

Bëhet fjalë për tragjedine e familjes Zenelesi, ku djali vogël i familjes humb jetën në mënyrë tragjike në vëndin e punës e pikërisht në ditën e parë ë punës së tij në atë hotel.

Familja Zeneli jeton në kushte shumë të veshtira, ndaj të shumtë janë ato që janë ngrítur për të kontribuar diçka për këtë familje. Pavarësisht faktit se Musaeni nuk kthehet do prapa, të paktën familja të ndihmohet, ti lehtësohet pak dhimbja.

I ftuar virtualisht Rahyl Toska, kamerier në një subjekt në qytetin e Shkodrës, në lídhje direkte me Shqipëria Live fton të gjithë shqiptarët, brenda dhe jashtë Shqipërisë ti bëhen ndihmë familjes së viktimes Zeneli.

Ai ka marrë initiativen ta ndihmojë familjen në fjalë duke ftùar të gjithë kolegët e tij dhe jo vetëm, të mbledhin të gjithë bakshishet e një dite të paktën dhe ti bëhen ndihmë kështu familjes Zeneli, pasi Rahyli, kamerieri në fjalë ka shkuar dhe e ka takuar personalisht nënën e viktimes dhe ka parë kushtet mjeruese të asaj shtëpie.Në ndihmë të nënës së Musaen Zenelit

Musaen Zeneli, ishte jetím prej disa vitesh, ku babai i tij u mbyt në lum dhe trupi i tij u gjend disa ditë më vonë.

Ajo që kërkohet nga kamerieri Toska e jo vetëm por nga të gjithë shqiptarët është fakti që shteti të ngrihet dhe të veprojë në situaten aktuale të familjes.

“Ashtu siç vijnë në pràg zgjedhjesh në çdo shtëpi tonën, ashtu të vijnë edhe sot tek kjo shtëpi, tek kjo zonjë e cila sot qan të birin e vdekur aksidentalisht”, vijon më tej Rahyl Toska.