Çmendet Giuseppe! Çohet në mes të emisionit për të puthur Bora Zemanin (VIDEO)

270

Puntaten e djeshme ndòqëm Shqipen, e cila në takim kishte zgjedhur Rolandin dhe gjatë bisedave dhe temave të ndryshme të prékura në takim,

Shqipja kuptoi se ishte shume e kundërt nga Rolandi dhe ky i fundit i sqaroi njëherë e mirë se martesë nuk do edhe nëse PërPuthen, si dhe moshën për fëmijë e ka kaluar dhe nuk do ti kthehet përsëri asaj kohe, qofte për arsye shëndetësore apo edhe ekonomike, shton Rolandi.

Por Shqipja duke akomùluar të gjitha takimet bashkë me Rolandin dhe temat e prékura vuri re një detaj që askush se kishte përmendur më parë.

Gjithmonë janë femrat ato të cilat kritikohen për interes ekonomik, të etiketuara si materialiste, por Shqipja nxjérr në pah detajet e Rolandit që e bëjnë atë një materialist në ekstrem, aq sa kjo e fundit të héqë dorë një herë e mirë nga ai.

Rolandi para pak takimesh, i ka kërkuar Shqipes të zhvendosen në shtëpinë e tij dhe shtëpinë e Shqipes ta shesin.

Kjo gjë e ka lëkundur besimin e Shqipes ndaj Landit, pasi ky i fundit kërkon vetëm bashkëjetesë gjë e cila përseri sipas Shqipes ste jep siguri.

Rolandi mohon kontekstin e shitjes së shtëpise, ai vazhdon me idenë për bash jetese në shtëpinë e tij dhe pastaj me të Shqipes mund të bëjë ç’të dojë ajo.

Nga kjo situate ndizet dhe Giussepe gjen rastin të ndërhyje për ti dhënë një ultimatum Shqipes mes tij dhe Rolandit, ku kjo e fundit zgjedh Giussepen ta njohë më mirë, por akoma nuk kemi një deklaratë nga ajo.

Nga përzgjedhja e Shqipes, Giussepe entuziazmohet dhe ngrihet të puthë disa herë radhazi Shqipen LIVE në studio, pastaj vijon me Linditën, meqë ajo ndodhej afër saj, dhe si për ta shprehur më shumë gëzimin vazhdon të ndjekë Borën nëpër studio për ti rrëmbyer një puthje.

E vetmja që i shpëton puthjeve të Giussepes është moderatorja Bora e cila e sqaron mirë që me të s’ka të tilla lojra.