Çfarë ndodhi? Antonela oféndon Atdheun teksa e prezanton në emision (VIDEO)

179

I ftuari mbrëmshëm në ‘Top Arena’ ishte ish-konkurenti i PërPuthen Atdhe Xharavina.

Që në prezantim të saj, ajo la gojëhapur të gjithë publikun duke pritur me padurim të ftuarin e radhës, prezantuar nga Antonela e cila nuk di të ndalë thumbat e saj ndaj ish-konkreteve të Përputhen.

Antonela:- Kam një surprizë tjetër me “shume S-ha” sipas Antonelës, séksi, surprizues, stupid, séksimbol…

Manushi: Kostandin një fjalë më S nga ty kërkohet…

Kostandini: Sorrë

Mes të qeshurave, Manushi sqaron Kostandinin se duhej një kompliment në fakt, dhe ai e përmbyll me simpatik.

Me një buzëqeshje mjaftë simpatike që e karàkterizon Atdheun vjen në studio dhe menjëherë thumbohet nga Antonela e cila e përballë me fjalët e thëna në prapaakene.

Sipas Antonelës Atdheu i ka rrefyer në prapaskénë se ai vetë është ëndrra e çdo vjehrre shkodrane, siç duket Atdheu ka një lloj terheqjes ndaj Antoneles, ose edhe ai ashtu siç pothuajse të gjithë konkurrentet e tjerë të ftuar në emision kanë tendencën të luajnë me moderatorën apo më saktë ta provòkojnë me fjalë për të parë deri ku arrin ajo.