Edhe Bora Zemani kërkon “ndihmë” ajo e ka keq me… (foto)

60

Bora Zemani ka bërë paraqitjen e radhës në rrjetet sociale.

E veshur me shumë stil, ajo duket kaq e bukur dhe në formë të mirë trupore.

Derisa mban një akullore në dorë, ajo ka vendosur mbishkrimin “Shkrimë”.

Kujtojmë faktin se Zemani është beqare, dhe nënë e një djali pas të cilit duket të jetë shumë e dhënë.