Çimi bëhet xheloz për bluzen e Stelës, ja çfarë i bën pasi e puth në buzë

Çimi është bërë xheloz për bluzen që kishte veshur Stela në takim dhe ia hodhi në ujë.

Teksa po flisnin me njëri-tjetrin, Çimi tha se do ta linin si shenjë për ata të dy dhe më pas shfaqi shenja xhelozie duke i thënë: “Ta ka dhuruar dikush.”

Stela insistonte që e kishte blerë vetë dhe nuk e kishte dhuratë nga asnjë person tjetër dhe e pëlqente shumë si bluze. Çimi u përpoq t’ia hiqte vëmendjen nga bluza duke e puthur në buzë.

Më pas, Stela e gjuajti me bluze nga një distancë e shkurtër, por Çimi e mori sërish për ta hedhur në ujë. Stela nuk u dorëzua derisa e mori bluzen e saj.

TE TJERA