Ndryshon orari anti-Covid në Shqipëri, ja çfarë ligjesh hyjnë në fuqi sot

118

Ditën e sotme, 1 korrik, do të hynë në fuqi masa të reja anti-Covid.

 

-Ora policore shtyhet ne oren 24.00 -06:00.

 

-Orari për muzikën nuk ndryshon, pra do mbetet ora 22:00.

 

-Lejohen kampionatet sportive me prezence te tifozeve me kapacitete te reduktuara deri ne 30% sipas protokollit te ISHP.

 

Lejohen aktivitetet e teatrove, shfaqjeve artistike dhe kulturore, konferencave, me kapacitet te reduktuar deri ne 30% te spektatoreve apo pjesemarresve, sipas protokolleve te ISHP