Manastirliu prezanton masat e reja, ndryshon ora policore

Minjstrja Ogerta Manastirliu ka bere nje lajmerim per lehtesimin e masave dhe ndryshimin e orarit.

Nga 1 korriku ora policore do te jete 12:00 me 6:00 duke u rritur keshtu lirshmeria me 1 ore. Por muzika do te jete serish der ne 10:00.

Do te lejohen kampionatet sportive me prezence te tifozeve ne 30%.

Do te lejohen aktivitetet kulturore me reduktim te pjesemarresve ne 30%.

Gjithesesi vendi eshte serish ne alert per shkak te versionit delta, i cili eshte perhapur ne Kosove.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img