Kronika e zezë “nxin” vendin, Rama më i qetë se kurrë: Po ekzagjerohet! Unë nuk jam i shqetësuar

103

Kryeministri Edi Rama është shprehur i qetë dhe i pashqetësuar lidhur me situatën e kronikës së zezë në vend.

 

Rama, para gazetarëve, tha se e gjitha ishte ekzagjerim nga mediat, duke u shprehur se trendi nuk është shqetësues.

 

Ndërkohë që shtoi se turistët e huaj nuk janë të frikësuar nga ndodhitë e fundit në vend.