Çifti i Përputhen 40 bëjnë plane për të ardhmen, dua të bëhen me fëmijë

Gilberta i ka kërkuar Ilirit që të bëhen prind të një fëmije duke thënë se po tregon të gjitha faktorët që duhet të kenë për të pasur një atmosferë të mirë në familje.

Në takim, teksa diskutonin për planet në familje, nisën të diskutonin dhe për grindjet dhe Iliri nuk hezitoi të ngrihej e t’i jepte puthje në buzë.

Gilberta: Pse nuk ke dashur fëmijë?

Iliri: Nuk jam ndjerë me personin në këtë punë. Duhet të jem shumë i sigurt.

Gilberta: Je i sigurt me mua?

Iliri: Duhet të njihemi akoma më shumë.

Gilberta: Nuk kam asnjë dyshim për veten time.

TE TJERA