“Çimit nuk i ndez çakmaku”, Lindita nuk përmbahet dhe i vërsulet konkurrentit: Hapi veshët dhe dëgjo mirë…

194

“Çimi ngjan si dem po ku e di që si ndez çakmaku”, ishte komenti i konkurrentit të ri, Dashit që nxiti debate në studio.

 

Çimi i tha Linditës se gabimi është i saj ndërsa Dashin e cilësoi si “dele”. Ndërsa Lindita nuk humbi rast dhe u ngrit në këmbë duke iu afruar Çimit për t’i thënë se nuk e ka përmendur ajo në takim, por Dashi.

 

 

Çimi: Ti e ke sjellë këtë delen.

 

Lindita: Jo ai ka ardhur vetë sic ke ardhur ti. Nuk e kam përdorur unë emrin tënd. Mua mos më përmend çakmakun. po të doja ta provoja, do e kisha provuar. Hapi veshët dhe dëgjo më mirë.

 

Çimi: Mos më kërc ëno kështu. Nga një anë më pëlqeve që u afrove, por jo në këtë mënyrë.