Bëni gati ‘plaçkat’! Një tjetër shtet europian heq çdo kufizim ndaj shqiptarëve

196

Një tjetër shtet ka hequr çdo kufizim për shqiptarët. Burimet bëjnë me dije se Çekia ka hequr kufizimet për shqiptarët të cilët mund të udhëtojnë drejt këtij vendi vetëm me pasaportë.

 

NJOFTIMI:

Çekia
Nga sot, hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Çeki.

 

As testi, as vaksinat nuk janë të detyrueshme. Mjafton bileta, pasaporta dhe maska.
Ju faleminderit për bashkëpunimin,
Tirana International Airport