Pas takimit me Armandon, ndizet debati i fortë mes Lindës dhe Stelës: Unë jam me këmbë në tokë, ti në ajër

74

Stela dhe Lindita kanë nisur një debat të ashpër për njëri-tjetrin për shkak të takimit që pati me Armandin.

 

Lindita ka treguar më pas fjalët që Stela tregonte për Cimin, ndërsa Stela zbuloi fjalët që ajo thoshte për Armandin. Debati mes tyre agravoi dhe shkoi deri në ofendime.

 

Stela: Uroj që marrëdhënia juaj të ecë. Kur ne kemi folur bashkë që ne kemi një hatërmbetje, më thoje që nuk kam për ta ftuar kurrë.

 

Lindita: Edhe Stela thoshte, unë me Çimin? Kurrën e kurrës. Domethënë ke ndërruar mendim ashtu siç kam ndryshuar unë. A ka mundësi se nuk dua të flas fare me Stelën. Ishe ti ajo që thoje kam frikë Armandin e njëri e tjetrin, unë kam thënë kam fr ikë vetëm nga Zoti. Ti bie me këmbët e tua brenda. Unë jam me këmbë në tokë, ti në ajër.

 

Stela: Dëgjoji fjalët që thua. Ofe ndimet mund të jenë pjesë e karakterit tënd.