HYRJELAJMESHOWBIZOu... “Armandi erdhi të gjejë vajzë të v*rgjër”, Stela nxit Linditën të...

Ou… “Armandi erdhi të gjejë vajzë të v*rgjër”, Stela nxit Linditën të zbulojë prapaskenat

Pas takimit të Armandit me Linditën, Stela e nxiti që të zbulojë prapaskenat me të teksa diskutohej për respektin ndaj njëri-tjetrit.

 

Lindita tregoi një debat që kanë pasur për shkak të ak uzave të Armandit se ajo ka shkëmbyer puthje me Çimin.

 

 

Pas kësaj, Armandi i bëri të ditur se ka ardhur në program që të gjejë një vajzë të vir gjër, ndërsa ajo i ka thënë se nuk është e tillë pasi vjen nga një divorc.

 

Olti: Nuk je tek preferencat e Linditës.

 

Armando: Mes tyre ka pasur diçka dhe kjo do shihet. Kjo vihet re dhe tek nervozizmi i Oltit.

 

 

Olti: Është xhelozi, jo nervozizëm.

 

Stela: Me të vërtetë mendon që ka qenë i respektueshëm ndaj teje?

 

Lindita: Në fillim po. Në takim po. Kujdes kur flet se kemi të bëjmë me disa rrethana. Nuk më intereson backstage.

 

Stela: Lindita e di mirë se Armando është shprehur në mënyrë shumë të keqe. I ke thënë gjithë fjalët e fundit që fjalori im nuk e pranon.

 

Lindita: Ka ndodhur dy muaj më parë.

 

Stela: Janë gjëra që preket karakteri dhe dinjiteti i një personi.

 

Lindita: Po më ak uzonte për diçka për Çimin dhe i thoja që nuk është e vërtetë. Nuk më of endoi vetëm mua, por të gjitha femrat e meshkujt. Për një puthje time me Çimin, ke merak që do të ngelesh pa gjë? I thashë nuk jam e vi rgjër, vij nga një divorc. Ai tha kam ardhur të gjej vajzë të vi rgjër.

 

Armando: E hëngre karremin e Stelës.

TE TJERA

spot_img