Fqinjët në konflikt prej vitesh për një rrugë kalimi, përfundojnë te “Shihemi në gjyq”

84

“Shihemi në Gjyq” nga “E Diela Shqiptare” në Tv Klan priti këtë herë dy fqinjë nga qyteti i Beratit, Krenarin dhe Fatbardhin, të cilët kanë grindje për një rrugë kalimi.

Krenari është personi që ka kërkuar seancën e ndërmjetësimit. Rreth vitit 2006, Fatbardhi është shpërngulur në vendin ku jeton Krenari dhe ka në pronësi një pasuri të paluajtshme që ia ka blerë ish-vjehrrit të këtij të fundit.

Kjo ndërtesë është kufitare me ndërtesën e zotit Krenar dhe ai pretendon që i ka zënë rrugën e kalimit duke ndërtuar një mur me disa kolona.

Ai i është drejtuar Gjykatës së Shkallës së Parë, ku ia rrëzuan padinë, më pas e çoi në Gjykatën e Apelit ku iu rikthye për rigjykim dhe e fitoi pjesërisht.