‘Bleva 4 mijë euro këngën e parë’, kompozitori i njohur i kthehet keq Robert Berishës: Kosova është…

140

Robert Berisha pas një kohe të gjatë si muzikan vendosi që t’i futej karrierës muzikore si këngëtar dhe debutimin e bëri me një ‘remake’ rumun për të cilin thotë se pagoi 4 mije euro.

 

Kjo deklaratë e tij ka nxitur kompozitorin e njohur, Agim Doci që të reagojë duke i bërë kërkesë Robertit që të blejë muzikë shqipe.

 

“Vëllait tim shqiptar të Kosovës që paska blerë 4 mijë euro një kolonë zanore, bën mirë të blesh 400 euro muzikë shqiptare e paç sukses. Unë dhe Ciko e flasim gjuhën rumune pak më mirë se shqipen.

 

Vetëquaju dardanas, se kosova është shkinisht”, tha Doci.