Shqipja i thotë të dua Xhusepes: Ai ja pret shkurt ” Unë jam …”

Shqipja: Kam filluar të të dua!

 

Giuseppe: Po Rolandi?

 

Shqipja: Po lere Rolandin?

 

Giuseppe: Ai është i dashuruar me ty.

 

Shqipja: Më ka thënë që është xheloz, thotë pse shikon nga Giuseppe…

 

Edhe në studio, konkurrentja rrëfen se ka filluar të ndjejë për Giuseppen, ndërsa thotë se atë deklaratë në takim e bëri sepse ashtu e ndjeu: “Ashtu u ndjeva, vera, plus po hanim…”

 

Ndërsa Giuseppe nguron të përgjigjet por thotë se do kohë dhe kërkon të ecë në hapa të ngadaltë.

 

Nga ana tjetër, Shqipja i kujton se nuk e ka marrë asnjëherë në telefon. “Si nuk më ke telefonuar njëherë?!”

 

Madje, Giuseppe thotë se është Casa Nova: “Unë mund të dal natën, të vij sërish”! Por, Shqipja duket e bindur kur i thotë se tashmë e në vazhdim do të ndryshojë.

TE TJERA

spot_img