Ledjana harron Mevlanin dhe kapet mat me një tjetër në Kosovë (FOTO)

98

Ledjana u rikthye sërish në qendër të vëmendjes. Portali “Indeksonline” publikoi mbrëmë fotografi të saj në makinë me një mashkull místerioz.

U tha pamjet janë shkrépur në një pikë derívatesh në Mitrovicë. Por kush është mashkulli në fjalë dhe çka e lidhë me Ledjanën?

Personi në fjalë është një mik i Ledjanës me orígjinë nga Turqia. Ai quhet Onur dhe me profesion është frizer.

Së fundmi, Onuri, me të cilin Ledjana bashkëpunon sa i përket imazhit të saj, në Tiranë është në përgatitje të hapjes së sallonit të ri të bukurisë në Mitrovicë, ku Ledjana si imazh do të jetë e ftuar në hapje.

Mes dyshes nuk ka as më shumë e as më pak se miqësi dhe bashkëpunim profesional.

Mister mbetet nëse Ledjana është në një lídhje të re apo jo, mirëpo sa i përket Onurit – nuk ka asgjë të fshehtë e as të pasqaruar nga tani e tutje.

Së fundmi, Onuri, me të cilin Ledjana bashkëpunon sa i përket imazhit të saj, në Tiranë është në përgatitje të hapjes së sallonit të ri të bukurisë në Mitrovicë, ku Ledjana si imazh do të jetë e ftuar në hapje.

Mister mbetet nëse Ledjana është në një lidhje të re apo jo, mirëpo sa i përket Onurit – nuk ka asgjë të fshehtë e as të pasqaruar nga tani e tutje.