Iris Luarasi është zgjedhur Presidente…?

406

Pedagogia Iris Luarasi ka dalë pak më parë ka ndarë me ndjekësit lajmin se ka marrë postin e rëndësishëm atë të Presidentes së GREVIO.

 

“Sot jam zgjedhur Presidente e GREVIO, pranë Këshillit të Evropës.

 

Është një nder i madh dhe natyrisht një përgjegjësi e madhe, veçanërisht kur jam përkrah njerëzsve shumë të ngritur si Madam Acar dhe Madam Naudi. Falënderoj të gjithë anëtarët e GREVIO-s që besojnë tek unë dhe jam e sigurt që me një Sekretariat kaq të aftë do të bëjmë një punë shumë të mirë.

 

Pra e privilegjuar për të mësuar nga më të mirët”, shkruan Iris Luarasi