Arian Çani revoltohet me Blendi Klosin: Ju edhe sikur ta bëni m*t fare do të..

149

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, që ka folur për sezonin turistik dhe problematikat e tij. Në studio ka patur debate mes tij dhe Arian Çanit.

 

Pjesë nga debati në emison

 

Arian Çani: Ore Klosi, ky popull do t’ju votojë prapë në 2025 edhe sikur ta bëni mut fare. Ju prap do të votoheni cfarëdo që të bëni, çfarë problemi keni?

 

Blendi Klosi: Janë shifra këto që po them, janë hotele të shtuara. Në Himarë, në Dhërmi, në Palasë, me trego një hapësirë që nuk po merr investime.

 

Arjan Çani: Janë miqtë e qeverisë, jo banorët vendas.

 

Blendi Klosi: Jo nuk është e vërtetë që janë miq të qeverisë. Hajde ikim tani të shohësh cfarë bëhet në Shëngjin, në Shkëmbin e Kavajës.

 

Arjan Çani: Isha pardje, ishte ditë e zezë, ku thërret qameti. Tmerr.

 

Blendi Klosi: Janë super hotele në Qerret. Janë mbi katër yje padiskutim.

 

Arjan Çani: Përse permend hotele? Po them politikat e qeverisë.

 

Blendi Klosi: Nëse nuk kemi turizmin masiv që prodhon shifra dhe ekonomi, ata që duhet të bëjnë hotele nuk shtyhen. Është fakti që vijnë turistët, që shtyhen për këtë.