Braktisi Shqipërinë për Amerikën, këngëtarja e madhe kthehet dhe nuk do ta besoni çfarë do të bëjë

761

Me siguri askush nuk e ka harruar këngëtaren e madhe shqiptare, Mira Konçi.

Për të gjithë adhuruesit e saj tashmë ka një lajm të mirë pasi ajo është rikthyer në Shqipëri pas kaq shumë vitesh pasi është tërhequr nga një projekt i madh muzikor që do t’i bëjë të gjithë për vete.

Mira do t’i bashkohet kitaristit Faton Macula për një projekt të quajtur ‘Moj e Bukura More’. Kjo ide lindi menjëherë pas Pavarësisë së Kosovës dhe shumë peronave u duken ende i pabesueshëm kthimi i Mirës.

Ajo çfarë dihet deri tani është se ky projekt do të realizohet në formën e një mini albumi që thuhet se do të quhet ‘Era’.

Sa prej jush po e presin me padurim?