Juli ia pati thënë me kohë, por Mevlani nuk ia mori parasysh/ E pabesueshme çfarë i ndodhi…

134

Juli është një ndër peronazhet me komike të Përputhen. Ai është komentuar shumë për lirshmërinë e tij në studio dhe shprehjen e lirë të mendimit.

Juli komentonte shumë edhe konkurentët. Së fundmi Mevlanit i është bllokuar instagrami i tij dhe Juli ka bërë publik adresën e re duke mos lënë pas edhe këshillat për të.

“E hëngrën në sy djalin, kur të thoja unë mbaj hudhër në xhep, jo thoje se mban era”’ ka shkruar Juli.