Ia hoqi mendjen fare Luanit, Lindita del nga makina dhe kërcen në mes të rrugës/ Tundu dhe shkundu

165

Pas takimit, Luani ka kërkuar që ta shoqërojë për në shtëpi Linditën dhe kjo e fundit ka pranuar.

Ndërsa shkonin për në shtëpi, Lindita e cila shquhet për tipin e saj të hapur ka kërcyer në mes të rrugës.

Luani ngriti volumin nga makina ndërsa e shoqëronte me duartrokitje.

Lindita shfaqej e qeshur ndërsa argëtohej nga jashtë makinës duke bërë lëvizje tunduese.