HYRJELAJMESHOWBIZI thanë se ka gjoksin e vogël, Loredana nxjerr “provat” në shesh...

I thanë se ka gjoksin e vogël, Loredana nxjerr “provat” në shesh dhe iu mbyll gojën inatçinjve

Loredana është njëra ndër fytyrat e njohura shqiptare, e cila është mjaft aktive në rrjete sociale.

Së fundi ajo ka bërë një postim mjaft interesant dhe ndryshe nga hera tjera. Ajo publikoi një foto në bikini duke bërë edhe një shkrim krahas tij.

Loredana ishte tallur nga ndjekësit e saj se e kishte gjoksin e vogël dhe kjo gjë sigurisht se e ka acaruar reperen dhe si duket ka vendosur të reagojë në Instagram.

Lori shkroi se edhe nëse do ta kishte gjoksin më të vogël në Gjermani ajo është e lumtur pasi këtë ia bëri lindja e Hanës.

“Kjo jam unë dhe trupi im. Ndoshta me gjoksin më të vogël në Gjermani. Pasi lindi Hana, gjithçka kishte ndryshuar. Por, unë jam kjo që jam dhe vij e tillë nga Zoti, jam shumë e bekuar.

TE TJERA

spot_img