Edi Rama bëhet nostalgjik, flet për kohën kur ishte këngëtar

86

Sikundër e përmendëm edhe më herët, ditën e sotme Edi Rama ka zhvilluar takimin e rradhës me të rinjtë për projektin “Gati për Shqipërinë”.

 

Gjatë diskutimit virtual, Kryeministri ka hedhur dhe batuta të shumta sa i përket kohës kur ai ishte këngëtar ka realizuar projektin e hershëm me ëest side Family, “Tirona”.

 

Ja batutat e Ramës që do ju bëjnë të vini buzën në gaz.

 

“Bëni durim dhe mos u tërhiqni nëse shihni se ka vonesa. Se mund të bëni komunikimin me ministrat dhe më pas mund të shihni që u harruat apo diçka që nuk ndodh. Informoni Borën. Çdo gjë mund të ndodhi se jetojmë në Tironë, e dini vetë ju…,”-tha Rama në fund të fjalës së tij.