Sabri Fejzullahu bën rrëfimin emocionues: Ja çfarë i la amanet babai im Emralit

Ai është një nga këngëtarët më të njohur të trevave shqiptare.

Bëhet fjalë për Sabri Fejzullahun, i cili ka rrëfyer së fundmi amanetin e të atit të ndjerë për nipin e tij, vetë artistin Ermal Fejzullahun.

Ai është ndalur konkretisht te virtytet që i ka mësuar babai gjatë jetës.

Një prej tyre ishte dhe amaneti për Ermalin, të jetë modest pavarësisht arritjeve në jetë.

“Ja ka lënë baba jem porosi dhe amanet që kur të shkojsh nalt salutoj ata poshtë shkallëve kur të ngjitesh ‘A jeni mirë? Ju du shumë, jau ha zemrën’ kështu e ka thënë. Salutoi njerezit sepse nuk i dihet jetës.” – rrëfen Sabri Fejzullahu për amanetin e të atit ndaj Ermalit.

Ashtu siç tregon edhe Sabri Fejzullahu, afrimiteti ka qenë shumë i fortë me babain. Ky i fundit fillimisht nuk ka rënë dakord me karrierën artistike të këngëtarit, por më vonë në jetë e ka vlerësuar dhe e ka njohur punën e fortë që i dha shumë fryte Sabriut.

“…Baba jem ndjest pastë thoshte ‘O Sabri, pse more bab këngëtar?’ Ermali dhe Bulza e kanë shoqëruar babain tim sepse i ka humbur sytë shumë herët. Kur e merrja unë për ta dërguar te mjeku për kontroll thoshte ‘Sabri, ma bën hallal që të kam thënë mos u bë këngëtar. Çfarë sajdie po më bëjnë mjekët edhe motrat medicinale, edhe njerëzit po të ndalin të të pyesin për mua’” – tha Fejzullahu në rrëfimin e tij.

TE TJERA

spot_img