I PREZANTUAR NGA KRYEMINISTRI, KOMISARIATI DIXHITAL NUK EKZISTON ME

100

Qe në 10 javet e para ka përfshirë një numër shumë të madh qytetarësh, në bashkëpunimin me Policinë e Shtetit, për të parandaluar apo për të ndëshkuar sjellje dhe veprime te paligjshme.

Por ka disa muaj që ky aplikacion nuk është i disponueshem për perdoruesit e iPhone në Shqipëri.

E verteta eshte se ky program nuk është hequr nga dyqani “AppStore” por thjeshtë është bllokuar shfaqja në Shqiperi duke bere qe askush mos te kete mundesi ta shkarkojë më atë.