Shkodër, Renea Kontrolle të befasishme për kapjen e personave në kërkim

167

Forcat Renea kanë zbarkuar në qytetin e Shkodrës duke vijuar me kontrollet njësoj si në qytetet e tjera të Shqipërie gjate dy ditëve të fundit.

Kontrollet e befasishme për kapjen e personave në kërkim si dhe për kapjen e disa personave që janë të dyshuar si autorë të disa ngjarjeve të renda te ndodhura me parë në vend.

Aktualisht po ushtrohen kontrolle në Shkodër e në Fier, në ambiente, lokale dhe banesa.

Në drejtim të forcave policore janë drejtues të lartë të Policisë së Shtetit dhe drejtues të strukturave vendore përkatëse.