Gramoz Ruçi i drejtohet me një mesazh të fortë Fatos Nanos: I vetmi faji i yt është që…

313

Ditën e shtunë u mbajt Kongresi i Partisë Socialiste, ku gjatë fjalës së tij, kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi i’u drejtua me një mesazh Fatos Nanos, ku tha se krenohen me të dhe se i vetmi faji i tij është që ishte kryetari i tyre.

“I dashur Fatos! Ne jemi krenar për ty për shumë gjëra. Shumëkush nga ne dhe kundërshtarët i thotë vetes politikan. Askush nuk thotë dot që nuk je politikan.

Jemi krenarë që të kemi pasur kryetar për 14 vjet. I dashur Fatos, shumë nga ne u persekutuan. Por 4 vite b rg i bëre vetëm ti. Për të vetmin faj se ishe kryetari ynë”, tha Ruçi.