HYRJELAJMESHOWBIZKështu nuk e kemi parë Arjan Konomin, ja kush e bëri keq:...

Kështu nuk e kemi parë Arjan Konomin, ja kush e bëri keq: Ti…, nuk e di nuk je burrë je një p*r…

Pas përballjes me Stelën, Armando ka pasur një përballje të fortë edhe me opinionistin Arjan Konomi në studio. Konkurrenti i Për’Puthen +40 ka ironizuar se është një oqean i thellë dhe varka e tij është shumë e vogël.

 

Ndërsa opinionisti i është kthyer duke i thënë se është person i vetëm që ka pare me një mendje kaq maskiliste dhe perverse deri tani.

 

Armando: Unë jam një oqean i thellë dhe varka jote është shumë e vogël.
Arjan Konomi: Kam dalë në përfundim se ti ke mendje maskil iste dhe perverse.
Arjan Konomi: Ti e mban veten një gjeni që lundron në oqean dhe thua që je i barabartë.

TE TJERA

spot_img