‘Shiti’ fëmijën në këmbim të parave, ish-konkurrenti i ‘PërPuthen’: Më duheshin lekë! (VIDEO)

163

Të ftuar në emisionin “ftesë në pesë”, Riniani dhe Albani, ish-konkurentë të programit ‘PërPuthen’, trònditin mediat me deklarata e forta LIVE.

“Akuzohet vetëm se është çmimi në mes, nëse do ishte dhurim për ti bërë nder dikujt tjetër, nuk do ishin ndjerë.” Shprehet i revòltuar Albani ndaj vajzave të cilat po krítíkonin rëndë.

Bieta:- Për çfarë do ta bëje Alban, ja një sekondë se dua ta kuptoj pak. Nëse ty të shkruan një vajzë që nuk e njeh fare, pra kontakti parë me të është përmes Instagramit… Çfarë do të të shtynte ty që të kryeje marrëdhënie për një natë apo për aq herë sat ë duhej që të mbetej shtatzëne?

Albani:- Pikë së pari, si ky fenomen që më ka ndodhur mua, në atë moment unë them që e bëra për lekë, ëëë… se nuk po di si të sqarohem tani…

Riniani :- Për çështje ekonomike.

Albani:- Kurse sot do ta ribëja përsëri, por po them ato para të jepen për bamirësi…

Në atë moment ndërhyjnë të gjithë të ftuarit, pasi Albani po binte në kundërshtim me veten, në bazë të konceptit të fjalës.