Bieta Sulo nuk e mban dot të qeshurën/ E ftuara në studio: Burrave iu rri mendja vetëm tek…

255

Në emisionin ‘Ftesë në 5” sot u diskutua tema e tradhtisë bashkëshortore. Studiuesja e astrologjisë Keti Sula bëri një batutë duke shkaktuar të qeshura në studio. Madje edhe vetë moderatorja Bieta Sulo, nuk e ka ndalur veten duke reaguar ndaj batutës.

 

PJESË NGA BISEDA:

Keti Sula: Mendoj që femrat tra dhëtojnë më shumë se meshkujt. Tek femrat punojnë të dyja hemisferat e trurit, ndërsa tek meshkujt… Femrat e kanë mendjen në dy vende, ndërkohë mashkulli e ka vetëm…

 

Bieta Sulo: Ja dhe duartrokitja vjen nga regjia