HYRJELAJMESHOWBIZBabai nuk e njohu që kur lindi, ajo i shkoi në varrim...

Babai nuk e njohu që kur lindi, ajo i shkoi në varrim vetëm për respekt të…/ Konkurrentja e Përputhen 40 tregon historinë e saj të trishtë

Gjatë takimit me Çimin, Linda u ndje gati për të ndarë me të dhe me publikun një pjesë të së shkuarës.

 

“Jam rritur nga dy prindër të divorcuar, që janë martuar sërish dhe kanë lindur fëmijë me partnerë të tjerë. Nga ana e mamit, kam një vëlla dhe një motër. Nga ana e babit, më duket se janë tre. Nuk i njoh, nuk kam pasur kontakte, nuk i kaqm takuar asnjëherë. Ka rastisur që jemi parë vetëm në vaki.

 

Babi më ka refuzuar që kur linda. I kam shkuar në varrim, për respekt të gjyshes dhe xhaxhit, me të cilët kam apsur afrimitet. Jam rritur pa dashuri. Kam pasur vetëm mamin, ka qenë shumë e urtë, por nuk na ka falur dashuri”.

 

Kështu, ajo shpjegon dhe faktin se përse nuk do të ketë fëmijë të tjerë. “Kur u martova, nuk e konceptova që do të ndahesha, u martova përgjithmonë dhe me dashuri, nga ajo që kam kaluar, nuk do të doja të kisha fëmijë të tjerë”.

TE TJERA

spot_img