Habit Ana Lleshi: Eksitohem nga…

304

Ana Lleshi deklaron LIVE në emision se komentet négative e eksítojnë.

E ftuar në emisionin “why not” te Rita Latit, Ana shfaqet në një formë më “të fríkshme”, ajo është shume ë lirshme dhe çdo gjë ë thotë troç në emision e sidomos për komentet píkante.

Shkàk i komenteve négative kundrejt Ana 1 të ‘PërPuthen’ ishte kënga e saj. Ajo i priste ato komente négative, ishte e vetëdijshme për secilin koment drejtuar saj.

“Ajo që më ra réndë ishte pjesa që unë po débutoja… ishte débutimi im i parë, dhe i prísja komentet negative, unë jetoj për komentet negative, eksítohem nga komentet negative, në qoftë se të tjerët eksitohen nga paratë, luksi, makinat etj… Une jo. Unë vdés për komentet negative”

Ana Lleshi pranon publikisht se faji ishte i saj, I produktit që kjo e fundit kishte nxjérr në treg dhe jo e publikut qe shfrýu gjithë mlléfin e mbledhur me komente négative.

Kënga pati shume impakt ndàj mund të themi se ajo çka Ana kishte si qëllim pati rezultat.

“Unë nuk jam një këngëtare, jam një shoë girl dhe bëj këngë për qejfin tim. Unë nuk kam ëndërruar kurrë të jem Aurela Gace (meqë është këngëtarja me zërin më perfekt që ekziston) unë dua ta shijoj, të bëj qejf dhe jo të fitoj. Çdo gjë e kam bërë me xhepin tim.”