Robert Berisha nuk është “normal”, shihni çfarë komenti epik i bën Arilena Arës (foto)

307

Në profilin e saj zyrtar në Instagram, Arilena Ara, ka publikuar një fotografi e cila shkroi se është në studio.

“Sudio vibes”, ka shkruar Arilena në përshkrimin e imazhit derisa mori komente dhe pëlqime të shumta nga ndjekësit.

Prej shumë komenteve mori vëmendje ai i Robert Berishës i cili i shkroi: “Me fal a këndoni ne dasma? martoj djalin ket verë ?, koment ky i cili mori replika me të qeshura nga ndjekësit…