Besojeni ose jo, Eni Koçi tani i thotë jetës …

92

25 vjeç dhe me një diplomë në duar. Kush më mirë se të gjithë ata që e kanë kaluar këtë periudhë e kupton sot Eni Koçin? Këngëtarja ka ndarë një foto, duke shkruar: “Bye bye universitet. Përshëndetje jetë”.

Siduket shkolla dhe studimet e kanë penguar jo pak Enin të vazhdojë një rutinë normale dhe këtë e ka pohuar dhe vetë ajo pasi ka qenë e fokusuar më shumë tek ajo. Megjithatë puna është shpërblyer tanimë dhe Eni është gati t’i thotë “hello” jetës sërish.