Për çfarë e ka fjalën opinionisti? Arjan Konomi pendohet dhe kërkon falje…

Në mbrëmjen e kaluar u përfol shumë për rikthimin e Steles në program, dhe shume nga pjesëmarrësit e emisionit e përgëzuan këtë të fundit për kurajon, në të njëjtën kohë nuk munguan as këshillat e Lindes.

Teksa Bora Zemani i kërkoi Arjanit të japë mendimin e tij në lidhje me situatën e krijuar në skenë javën e kaluar nga Stela dhe Armando.

Ky i fundit, Duke marrë shkas nga situata e Steles dhe Armandos, ndërhyn dhe kërkon falje publikut për fjalorin e egër dhe ndoshta të papërshtatshëm për një ekran televiziv.

“Ishte një situatë shumë e vështíre dhe ky problemi i djemve shqiptarë, i meshkujve shqiptarë që kur debàtojnë me një vajzë nuk i japin fund dhe arrijnë ta përkeqësojnë atë…”

Gjithmonë bëhet fjalë për një Show televiziv, me shikueshmëri të lartë, ku debate ti tilla ekzistojnë, janë prezente por, jo të arrihet në këtë lloj niveli.

“E kuptoj situatën në të cilën ndodhet Stela, aq më tepër kur e gjen veten në një situatë pa rrugëdalje për të diskutuar më.”

TE TJERA

spot_img