Italiani i Përputhen 40 tepër i revoltuar: Ja çfarë po më bën Luljeta

56

Ditën e sotme është transmetuar takimi mes Shqipes dhe Giuseppes në natyrë.

Ai ka thënë se Shqipja është më e mirë se sa Luljeta, sepse ajo ka filluar ta ofendojë në rrjetin social “Tik Tok”.

“Shqipja është më e mirë se sa Luljeta. Më thanë që ajo ka filluar të më shajë në ‘Tik Tok’. Çfarë i kam bërë unë Luljetës?

Asgjë si kam bërë kur ishim në emision, ajo ka rënë shumë poshtë, shumë poshtë ka rënë. Nëse do ta bëjë për klikime pse me mua?”, tha Giuseppe.