HYRJELAJMESHOWBIZXhemi pozon me rroba banjo dhe direkt plasën ...

Xhemi pozon me rroba banjo dhe direkt plasën …

Ndryshe nga shumë personazhe të njohur që Instagramin e kanë punë me kohë të plotë, Xhemi duket sikur e ka part time.

Herë poston, herë zhduket me javë të tëra. Por atëherë kur poston sigurohet të na tërheqë vëmendjen dhe sot kështu ka vepruar.

Moderatorja po e kalon fundjavën në jug dhe si rrallëherë na ka dhuruar një foto me rrobabanjo. Xhemi duket në super formë, si gjithmonë, e veshur me rroba banjo të verdha, një shall të lidhur në bel, me syze, flokët e kthyera në një anë, teksa shijon një koktejl.

TE TJERA

spot_img