Herë bashkon, herë përçan çifte, zbulohet arsyeja se përse Arjan Konomi është beqar

108

Gazetari dhe opinionisti i shumë emisioneve televizive Arjan Konomi, më së shumti mori famën nga emisioni “Për’Puthen”.

Detyra e tij në këtë program ishte të jep mendimin rreth dashurisë, lídhjeve, ndàrjeve e shumë tjera, ani pse vet asnjëherë nuk është martuar.

Kohe më parë Arjan Konomi kishte dhënë një deklaratë mbi martesën.

I pyetur në një nga televizionet e Shqipërisë se përse nuk është martuar asnjëherë, Arjani befasoi me përgjigje.

“Sepse nuk dua të fus në shtëpi një të panjohur që të më marrë pasurinë”, pati deklaruar Konomi.

E si duket sot e atë ditë ende nuk ka ndryshuar mendje, pasi vazhdon të jetë beqar. Vallë të jetë kjo e vërteta?