A është martuar në Belgjikë apo jo? Ledjana vendos të tregojë të vërtetën më në fund

Ledjana Prenga vendosi që rrëfimin e parë pas ndarjes me Mevlanin ta bënte në limuzinën e ‘Glamour Zone’ përballë moderatores Ester Bylyku.

Pasi dha versionin e saj të ndarjes nga Mevlani preku dhe një temë që është përfolur shumë nga mediet.

Ester Bylyku: Ku ka zë nuk është pa gjë! Ështe thënë që je e martuar në Belgjikë ke dhe fëmijë, nuk besoj se njerëzit shpikin kot si qëndron e vërteta?

Ledjana Prenga: Jam kurioze për faktin që kanë 5 muaj që e përmendin këtë pjesë, po ku qenka ai burrë që s’po del? Se edhe nën dhe të ishte do ngrihej e të thoshte: Jam burri Ledjanës. Unë jam ai fatlumi ose fatkeqi. Nuk kam qenë asnjëherë e fejuar ose e martuar në Belgjikë.

TE TJERA