Luli ka një kërkesë për deputetët/ Nuk dua të shkoj në plazh me fustan dhe batanije, por të lejohet…

70

Luljeta Nallbani, një prej konkurrenteve të Për’Puthen +40 e cila është bërë shumë e njohur për thyrjen e tabuve në vend, edhe pse në moshë 60 vjeçare. Mbrëmjen e djeshme ajo ka marrë rolin e gazetares së “Fiks Fare” dhe u ka kërkuar deputetëve të Kuvendit që të lejojnë që plazhi të behet toplèss.

 

Luli shprehet se ajo vetë bën plazh toplèss, por fshehurazi pasi do që të nxijë çdo pjesë të trupit.

 

“Unë deputetëve do tu kërkoj që plazhi të bëhet toplèss. Pse të mos bëhet toplèss se të gjithë njerëzit kanë dëshirë, por i bëjnë fshehurazi. Duhet të ketë hapësira edhe për ne, njeriu duhet të jetë i lirshëm në plazh, nuk do të shkojë me fustan dhe batanije. Mund të shkosh toplèss nxin edhe pjesët e trupit”, thotë Luljeta.