“Fshihet pas 3 ditësh”, zbulohet shuma që kërkon Mevlani për një postim në Instagram

113

Së fundmi, konkurrentet e Per’puthen kanë filluar të abuzojnë me çmimet që vendosin në Instagramet e tyre. Ata pretendojnë se kanë shumë vëmendje, kështu që bizneset duhet t’i paguajnë shumë.

 

“800 euro për një postim që fshihet pas 3 ditësh”, u kërkon Mevlani atyre që duan të bëjnë reklama në profilin e tij. Një çmenduri me pak fjale! Këto shifra dhe këto kushte nuk i vendosin as personazhet e afirmuar.

 

Gjithsesi, ndoshta konkurrentet e dinë që kjo s’do të zgjatë shumë, kështu që siç thotë edhe vete Mevlani: “KÇK (kap ça të kapësh).