“Shkronjat kanë lidhje me…” Alfred Cako zbulon çfarë fshihet pas simboleve në trupin e 23-vjeçares që u gjet pa jetë

226

Konspiracionisti i njohur Alfred Cako ka deshifruar simbolet në trupin e 23 vjeçares Evgjeni Baxho që u gjet e pajetë në rrethana misterioze në Tiranë.

Në programin “Breaking” ai u shpreh se simbolet në trupin e viktimës lidhen me ndonjë mesazh të fortë që autoret i kanë dhënë njerëzve të saj apo familjarëve.

“Ngjarja mund të lidhet dhe me faktin se ka një çështje të pa mbyllur për trashëgiminë me palën, që është lënë e hapur, duke i dhënë një mesazh që mos u ngatërroni, por mund të kenë probleme me shtëpinë si pronësinë”, theksoi Cako.

Sipas tij, shenja sfurkut tregon fuqinë e personit që ka kryer aktin, duke iu treguar atyre se është i paprekshëm.

“Sfurku tregon fuqi, shëndet, e siguri d.m.th që personi që e ka bërë këtë iu thotë se nuk kemi se çfarë të bëni se jam i fortë. Ndoshta unë jam i gabuar.

Atje janë ato germa është një gërma A është poshtë një J, mund të lexohen nga e majta në të djathtë ose e kundërta. J, G, A, besoj se janë mesazhe”, tha Cako.